Menü Bezárás

Általános Szerződési Feltételek


Jelen feltételek az Ön www.vikta.hu honlapon (továbbiakban: Honlap) történő vásárlásával kapcsolatban tartalmaznak rendelkezéseket.

A Honlap üzemeltetője:
Bakos Viktória
Telefon: 06704152975
Email: [email protected]
Adószám: 68909655

1.) Amennyiben a Honlapon szereplő termékek közül szeretne vásárolni, a „Rendelés” menüpont adatainak megadásával és a kitöltött vásárlói adatok elküldésével Ön feladja a megrendelését. A rendelés elküldésével egyben elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételeket is.

2.) Az áruk mellett található ár bruttó árak, azaz ÁFA-t tartalmazza.

3.) A megrendelése elküldését, és annak beérkezését e-mailben igazoljuk vissza. Amennyiben a visszaigazolt adatokban elírást talál, vagy rendelését módosítani kívánja, szíveskedjen azt a visszaigazolást követően haladéktalanul megtenni a kapott a [email protected] email címre válaszolva.

4.) Rendelésének végösszegét az alábbi módokon egyenlítheti ki:
a, Banki átutalással az alábbi számlaszámra:
Bakos Viktória
Erste Bank
11600006-00000000-80488271
Kérjük, a megjegyzés rovatban minden esetben tüntesse fel a megrendelő nevét és a megrendelés számát. A csomagot akkor adjuk fel, amikor a vásárlás végösszege beérkezik a bankszámlánkra.

b, Bankkártyás fizetéssel a Stripe pénzügyi szolgáltatással. A bankkártya adatokat weboldalunk nem tárolja.

5.) A termékek kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi el. A szállítás Magyarország egész területére tudjuk biztosítani.

6.) A Honlap termékfotóin látható szín, valamint a termék valóságos színe között árnyalatbeli különbség előfordulhat.

7.) A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Korm. rendelet értelmében, Ön indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a termék kézhezvételétől számított tizennégy naptári napon belül. Az elállást érvényesnek kell tekintenünk, amennyiben írásos nyilatkozatát a határidő lejárata előtt megküldi az [email protected] e-mail címre. Ebben az esetben a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos összes költség Önt terheli. A visszaküldött termékeket kizárólag abban az esetben áll módunkban visszavásárolni, ha az hiánytalan, sértetlen állapotban érkezik vissza. A termékek vételárát 30 napon belül, az Ön által megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza.

8.) Megrendelésének kiszállítását kizárólag Magyarország területére tudjuk vállalni.

9.) Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, külön értesítés nélkül módosítsuk, annak figyelembe vételével, hogy a már elküldött rendelésre még a változtatás előtt hatályos ÁSZF rendelkezései az irányadóak.

10.) Az Általános Szerződési feltételekkel, vagy a megrendeléssel kapcsolatos bármilyen kérdéssel kérjük, írjon az [email protected] címre.
Jelen ÁSZF kelt 2022. október 24-én és visszavonásig érvényes.